Ja tenim aquí la Cuina del Bolet!
- Detalls
- Categoria: Notícies
- Publicat el Dijous, 11 Octubre 2018 05:25
- Escrit per Assoc. Restaurants
Wok de calamar de potera i bolets; crema de ceps, foie i trompetes de la mort; arròs amb ceps secs, cigales i colomí; ceps saltats amb emulsió d'ou, perol i ceps crus; canelons de boletus i verdures gratinats amb la seva beixamel; humus de cigrons amb salsa tahini amb trompeta de la mort; canelons de bolets a la crema de siureny; salmorejo amb oli de tòfona i mascarpone i brownie amb melmelada de rossinyols, són alguns dels plats que formen part dels menús de la Cuina del Bolet.
De l'11 d'octubre a l'11 de novembre, els restaurants que hi participen són: Els Tinars, Ca la Maria, Mas Roure, Can Cassoles, El Carril, Ca l'Artau, Cal Degollat i la Taverna d'en Pou.
Els preus dels menús oscil·len entre els 24 i els 70 euros on el bolet és el principal protagonista dels plats.
Consulta els menús des d'aquí.
Bon profit!