La gastronomia de Llagostera ha estat un dels protagonistes del programa Divendres de TV3 d’aquesta setmana. El president de l’Associació de Restaurants de Llagostera, Martí Rosàs, ha parlat de l’àmplia oferta gastronòmica de Llagostera cuinant varis plats i de les 4 campanyes que anualment organitza l’Associació i l’Ajuntament de Llagostera. Podeu veure el programa des d'aquí.
Amanida del segar i batre, espaguetis de blat i sèpia amb salsa de pop, milfulls de cogombre i iogurt, cua de bou a la cassola amb rovellons, peix del dia a la brasa de carbó,...
L’Alcalde Fermí Santamaria acompanyat del prestigiós cuiner Joan Roca han promocionat aquest migdia la XI Fira del Bolet de Llagostera, prevista per aquest dissabte 12 d'octubre. A l’acte, realitzat al Pont de Pedra de Girona, hi han participat també diversos cuiners de l’Associació de Restaurants de Llagostera i ha servit per donar el tret de sortida a les jornades gastronòmiques de La Cuina del Bolet